VINTAŽO GLĖBY


     Praėjo  nemažai  metų nuo tada kai  vintažinis apsirengimo stilius tapo ne tik  kaimo  senolių rūbais, bet ir didesnę prasmę turinčiu paveldu, kuris gali būti kur kas kietesnis nei gali pasirodyt iš pradžių. Negana to, tai gali parodyti tikrajį tavo supratimą apie pastoviai grįžtančias madas, kintantį stilių,  bei kas slepiasi Tavo viduje. Vintažas dvelkia grakščia elegancija, moteriškumu ir galiu teigti, net tinkamomis manieromis. Tad neskubėkime  išmesti ilgų žavių sijonų, smailianosių batelių, ilgų pirštinaičių ir skrybėlių. Nes  vintažo mada amžina ir neišnykstanti !

       Pradėjus žydėti vasarai, Turkų ožys puolė spintan  apkabindamas  savo mylimą vintažą ir su plačia šypsena žengė lauk, o dabar dalinasi su jumis (ir nebijo dalintis kur atrado):







Sijonas //  spintos atradimas iš seniau
Skara //  devėtų rūbų parduotuvė
Palaidinė// Pull& Bear
Batai// ZARA







Sijonas // Vintažinė Humana
Marškiniai// ZARA

Batai//  WAWA batai

                                               - Pakalnutėms žydint

Share this:

CONVERSATION

2 komentarai (-ų):

  1. Norėčiau pastebėti ,kad pusiau ilgi sijonai kaip merginos su raudonu sijonu buvo populiarus maždaug 1920 metais. Ir buvo visada dėvimi su aukštakulniais , arba pusiau aukštakulniais bent jau. Nes dabar net pastangos gerai sukoordinuojant daiktu negali kompensuoti to kad visas "outfit"staiga atrodo labiau bobiškai negu elegantiškai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už jūsų komentarą! Tiesa, mes nesistengiame kopijuoti tam tikrų laikmečių aprangos. Visa kita - skonio reikalas. Nemanome, kad tai su kuo derinti aprangos detales diktuoja tai, kaip jos buvo dėvimo anksčiau (kiataip ir vadinamasis "kimono" nebūtų tapęs vienu iš vasaros festivalių stiliaus akcentų)

      Panaikinti