Naujųjų metų lookai

        Naujieji metai - viena didžiausių švenčių, kaip ir begalinių pažadų era."Nuo naujųjų metų labiau žiūrėsiu ka valgysiu"; "Nuo naujųjų metų rengsiuosi stilingiau ... mokysiuosi geriau, būsiu geresnė" Turkų ožys turi pasakyti kai ką "Naujametiniams", dažniausiai taip ir neįvykdytiems planams. 
Mes manom, kad naujas gyvenimo etapas prasideda ne kas 365 dienas. Tikrieji perversmai mumyse vyksta nuolatos, nepaisant jokio žmogaus išgalvoto laiko, datos. O juk gyvenimą apskritai sudaro ne metai ir dienos.  Mes patys atsakingi kada mumyse įvyks pervermas,kada prasidės nauji įvykiai. Ir tik mes už tai atakingi.Jie visi mus nepaliaujamai kuria,nes mes  patys  save kuriame.. Reikia veikti tada, kai tikrai kažko norime. Kiek galima gyventi su "pradėsiu nuo naujų metų"? Juk kai kažko norime, stengiamės tai gauti kuo greičiau. Dėl mūsų pačių. Dėl džiaugsmo. Nustokite ir jūs verkšlenti dėl to, ko neturite. Jei nieko nedarysite, kad kažką gautumėte - niekada to neturėsite. Ir visgi reiktų nustoti laukti "tinkamo momento". Betkuri sekundė yra tinkama pradėti savo darbą dėl savo troškimo, svajonės, laimės. Visas gyvenimas yra tinkamas momentas."

      Planus pradėkite ne tik nuo naujų, bet apsirengti ką nors gražaus vis gi reikia, tad pasiūlysiu keletą idėjų :

Casual look:

Nieko įmantraus, bet kuklumas  - visada skoninga.

Luxurious look:

   Tik tuo atvėju, jei tikrai būsite šiltame viduje. Kombinezonas gilesne, v formos iškirpte, aukšakulniai,geras kvapas ir neišsišokantis makiažas pavers jus super elegantiška.

Funky look:

 Skoningai priderintas džemperis su sijonu - puikus pasirinkimas ramiam vakarui su draugais.
Iki kitų metų --.-- Pakalnutėms žydint 

Share this:

CONVERSATION

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą