5 dalykai rudeniui



 Užspaudus nosį klijuojančiam šalčiui, sunku atrodyti itin gerai, nes nosys pašąlusios,  žandukai paraudę, o nuo šalčio nuotaika akimirksniu švysteli šalin. Tačiau yra keletas must have priemonių,kurios padės sugyventi su šia oro mozaika.

1) Ekologiškas rugiagėlių žiedų vanduo - grynas, be priedų ar konservantų. Valo ir drėkina odą. Aš užpurškusi ant veido leidžiu įsigerti ir taip oda gauna tarsi gurkšnį vandens. Iškart jaučiamas gaivos pojūtis, itin gerai, kai lauke mūsų odą taršo toks piktavalis vėjas.Turi , bent man, raminantį švaros kvapą, o ir širdžiai geriau kai žinau, jog  odai nepakenks piktavaliai priedai.

2) Visiškas must have -  Lush  maskuojamasis kremas! Kol kas vienintelė maskuojamoji priemonė pavergusi mano širdį, nes turint problematišką odą sunku atrasti tinkama. Tai nubyra, tai "atšoka nuo veido'' , per ruda ar normaliai nemaskuoja. Arba blogiausia - maskuoja, tačiau nusivalius pamatai, jog odos būklė pablogėjusi dėl..Sudėdamųjų dalių.. Na, nors šis Lush gaminys skirtas šilto tono odos savininkėms  visiškai atitinka reikalavimus : puikiai maskuoja, nesausina odos, laikosi ilgiau, džiugina sudedamosiomis dalimis (nes yra rankų gamybos ir natūralus, nors yra alkoholio, tačiau net jautrios odos nedirgina) O kvapas primena nuostalgišką vasaros gaivą. Tad yra puikus pasirinkimas rudenį tramdant šelmiškai raudonus žandukus!

3) Su ryškiom lūpom ne tik prisiderinsite prie gamtos peizažo, bet ir pataikysite į mados sritį - ryškios lūpos visad on ! Šį mėnesį tope Manhattan tamsių vyšnių koloritas ir ne tik! Vyšnių kvapas taip pat sukiosis naudojant šį lūpdažį. Iš tiesų buvau džiugiai nustebinta, jog patinkanti spalva dar ir kvepia! O lūpos nelieka išsausintos. Šis laimikis visapusiškas džiaugsmas, su kuriuo neliksit nepastebėtos.

4) Vėl kalbam apie VIVI! Ir vėl natūrali kosmetika.. Tačiau ją naudojant jaučiuosi ramiau,o pakuotės traukia dėmesį. Kvapas šį kartą savotiškas, rudenio gamta- aiškios medienos ir žolių natos.  Drėkinimo efektas nėra ypatingas, bet yra stiprus pojūtis ,kad chemijos ant rankų netepu. Todėl vis gi rekomenduoju, nes švelnus pojūtis apipintas kvapais dar ir įkvėpti gali. O kovai su vėju rankų drėgmė visad padės.
5) Paskutinis, tačiau nuolatos reikalingas dalykas -  kvepalai. Šis aliejinis  ir apipintas gėlių gijomis. Minimalistinės išvaizdos ir mažo tūrio patogumo dėlei. Leis jaustis jaukiai, vakare einant tarp spalvotų rudenio pirščiukų. Ir suteiks gyvybės aplink pamažėle gestančiai gamtai.

- Pakalnutėms žydint

Share this:

CONVERSATION

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą