Pilnas gyvybės – VIVI




Orams atšalus negalima pamiršti savo odos. Labai svarbu tinkamai ją drėkinti, geriausia  kuo natūralesniais produktais, kurių sudėtyje nėra labai daug nesuprantamų ir kilometrinių sudedamųjų dalių pavadinimų, nežinantiems  keliančių tingulį perskaityt visą pavadinimą, o žinantiems – baimę.
Todėl dėmesio centre – produktų linija, gaminama iš ekologiškų ingredientų – VIVI.
Pirmas įspūdis -  minimalistiškos pakuotės,kurios  mane papirko iš karto.  Jokių nereikalingų užrašų ir reklaminių sakinių ant paties produkto, prigesintos spalvos nerėžia akies.
Vivi drėkinamasis losjonas, išties puikus pasirinkimas norint atgaivinti odą, kuri, tiesa, nėra labai išdžiūvusi ( kitokiu atveju šis produktas  savo paskirties neatliktu, arba tik nepastebimai). Nekemša porų, švelniai gaivina ir sudrėkina odą. Šiek tiek šviesina ją, todėl veidas atrodo skaistesnis. Manau, šis losjonas geriausiai tarnautų toms, kurių oda per  metus ir rudeniškus orus vis negauna pakankamai miego. Tai lyg kavos puodelis odai, mieguisčiausią vakarą.
Kvapas – dažnai tai būna naturalių produktų problema, nes žolelių aromatai tikrai ne kiekvienai uoslei malonūs. Man asmeniškai, šios priemonės kvapas primena kylantį rūką medžiuose – švelnus ir sodrus.
Turbūt didžiausias minusas yra tai, kad VIVI gaminiuose yra naudojamas alkoholis, kas ekologiškuose produktuose yra visiškai nebūtinas dalykas, dėl šios priežasties nerekomenduoju jų naudoti jautrią ar  pažeistą odą turinčioms merginoms. Nors sudėtyje gausu aliejų, tačiau kai kurie jų (pvz: levandų) gali sukelti dirginimą.
Dar vienas atradimas – VIVI kvepalai BON BON. Pagaminti naudojant juodųjų serbentų hidrolatą ir vaisių esencijas. Nedirgina nei odos, nei uoslės su spiritiniu kvapu tik pasipurškus. O kvapas tikrai nuostabus. Man pačiai labai keista, kad galėjau susigundyti saldžiais kvepalais, kurių maniau, kad tikrai nemėgstu. Tačiau tas nerūpestingas uogyčių ir saldainių kvapas , sukuriantis vėjavaikiškumo ir džiaugsmo aurą aplink, suviliojo mane. O niūriems orams atėjus jie sukuria gražų kontrastą tarp spalvotų kvapų ir vis blunkančios gamtos. Leidžia trumpam pamiršt ir nepasinert į rudenišką  melancholiją, kuri vis skverbiasi į Lietuvos miškus ir miestus.
Minusas – bitės bitutės ir vabaliukai, kurie dabar jau ruošiasi miegui, šiltesniems orams atėjus tikrai puls prie šio kvapo.

Apkalbėtus produktus galite nusipirkti  čia .

-Frezijoms žydint

Share this:

CONVERSATION

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą