Kokius melus šnibžda gudruolė lapė

Gudri ir rudeniškom spalvom kvėpuojanti kosmetinė slepia ,dažniausiai, gyvybiškai svarbias priemones, kad pasitikėjimas savimi neapleistu nei vieno veidrodžio į kurį tu žiuri. Nors aš labiau linkusi kosmetiką vadinti mažąja melage. O PUPU , ranku darbo kosmetinė geriausiai atspindi tas mini apgaules, besislepiančias viduje. Lapės snapės veidas apsuka aplink piršta ir vilioja lygiai kaip mūsų padažytos lūpos.



LUSH Lust tepami kvepalai - jauki šviesių orų užuomina. Kol dar gruodis neatėjo, tol galime apraudoti paliktą vasarą, o jazminų kvapas, plėvesuodamas laisvai kaip šviesi suknelė saulėtomis dienomis, suteikia lengvumo ir su nostalgija primena jau paltą besivelkančią saulę.


Uoga Uoga natūralus maskuotukas - AGENTAS 001. Niekad neapleidžiantis kosmetinės, juk nežinia kada veido oda nuspręs, kad jai nusibodo būti tokiai gražiai. Šis maskuotukas nepiktybiškai ir be didelių pasėkmių (be parabenų, talc'o, alkocholio ir kitokių cheminių baisybių) susitvarko su įniršusia oda.




Catrice LONG LASTING lip pencil- nepamainomas kasdienoje. Rusvai raudonos lūpos, per daug neiššaukiančios, bet drąsius žodžius kalbančios.



Turbūt daugiausiai vietos mano kosmetinėje reikalauja ne makiažas, o visokiausios švaros priemonės. Mano mėgstamiausi - M&S šlapios servetėlės, M&S fresh mint breath spray, Dr.bronner's MAGIC organic fair trade shikakai skystas muilas ir , žinoma, maža dildė.

Ir visą šį gėrį talpinanti lininė PUPU TEXTILE žavių spalvų kosmetinė, kiekvieną kart vis sakanti "atrodai nuostabiai!"


Daugiau PUPU produktų rasite čia 

-Frezijoms žydint

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą